“Takim i radhës së Konferencës Ndërkombëtare te Grupit të Punës për Sigurimit Industrial (MISWG)” Bratisllavë

Gjatë datave 4 – 7 Shtator 2012 ne Bratisllave te Sllovakise u zhvillua konferenca e 27-të e MISWG. Shqiperia eshte anetare e ketij forumi informal qe prej vitit 2009.
Ne kete takim moren pjese 68 perfaqesues nga 32 shtete si dhe perfaqesues te NATO (NOS), Agjencise Europiane te Mbrojtjes (EDA) dhe nga Komisioni Europian.
Shqiperia mori pjese per here te trete ne kete forum me ane te perfaqesuesve te DSIK dhe Drejtorise se Shifres prane Ministrise se Mbrojtjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *