“Projekt- Marrëveshje ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Këshillit të Ministrave së Bosnje-Herzegovinës për mbrojtjen reciproke të Informacionit të Klasifikuar” Tiranë

Projekt- Marrëveshje ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Këshillit të Ministrave së Bosnje-Herzegovinës për mbrojtjen reciproke të Informacionit të Klasifikuar” u zhvillua pranë ambienteve të Autoritetit të  Sigurimit Kombëtar të  Republikës së Shqipërisë.
Delegacioni shqiptar drejtohej nga Z. Shyqyri Dekavelli, Drejtor i Drejtorisë së Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar (DSIK).
Delegacioni i Bosnje-Herzegovinës drejtohej nga Z. Mate Miletic, Ndihmës Ministër për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar në Ministrinë e Sigurisë.

Negociatat u mbajtën në një atmosferë miqësore dhe frytdhënëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *