“Negociatat ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës Italiane për mbrojtjen reciproke të Informacionit të Klasifikuar” Romë

Më 4 Dhjetor 2013, në Romë u mbajtën negociatat për Projekt-Marrëveshjen ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së  Republikës Italiane  për mbrojtjen reciproke të Informacionit të Klasifikuar.”
Delegacioni Shqiptar drejtohej nga Z. Shyqyri Dekavelli, Drejtor i Drejtorisë së Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar.
Negociatat u mbajtën në një atmosferë miqësore dhe frytdhënëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *