“Negociatat ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Hungarisë mbi shkëmbimin dhe mbrojtjen reciproke të Informacionit të Klasifikuar” Tiranë

Më 8-9 Korrik 2013, në Tiranë u mbajtën negociatat për “Projekt- Marrëveshje ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Këshillit të Ministrave së Republikes së Hungarisë mbi shkëmbimin dhe mbrojtjen reciproke të Informacionit të Klasifikuar.”
Delegacioni shqiptar drejtohej nga Z. Shyqyri Dekavelli, Drejtor i Drejtorisë së Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar (DSIK).
Delegacioni i Hungarise drejtohej nga Z. Mihaly Zala, Drejtor i NSA Hungareze.

Negociatat u mbajtën në një atmosferë miqësore dhe frytdhënëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *